Minecraft - Pocket Edition Demo

Minecraft - Pocket Edition Demo 0.2.1

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

De demo van Minecraft voor Android

Minecraft - Pocket Edition Demo is de gratis Android-variant van het uitermate populaire Minecraft voor Windows of Mac. In deze 'sandbox'-game loop je rond in een grote wereld en bouw je de meest wonderlijke dingen.
Lees de volledige beschrijving

VOOR

 • Enorme vrije wereld
 • Jij bent de baas
 • Alles is mogelijk

TEGEN

 • In deze demo sla je niets op

Goed
7

Minecraft - Pocket Edition Demo is de gratis Android-variant van het uitermate populaire Minecraft voor Windows of Mac. In deze 'sandbox'-game loop je rond in een grote wereld en bouw je de meest wonderlijke dingen.

Bouw je eigen wereld

Wanneer je het spel speelt genereert Minecraft - Pocket Edition Demo automatisch een wereld. Hierin moet je zo snel mogelijk op zoek naar hout en kolen. Deze heb je nodig om gereedschappen en fakkels te maken. Daarna is het verstandig om een grot uit te hakken voor het donker wordt; dan komen de monsters en die maken je af! Het spel bestaat geheel uit 8-bit achtige blokken en de muziek is erg minimalistisch. Dit geeft Minecraft - Pocket Edition Demo een geheel unieke stijl.

Verder bouwen met nieuw gereedschap

Heb je eenmaal door hoe je gereedschappen bouwt, dan is het tijd om een stapje verder te gaan. In de online multispelermodus zie je soms de meest uiteenlopende creaties. Sommige spelers zijn duidelijk vele uren bezig met dit uitermate verslavende spel. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Minecraft Wiki. Neem dan vooral een kijkje bij de Minecraft crafting-sectie.

Simpel, soepel spelletje

De besturing van Minecraft - Pocket Edition Demo werkt prima en ook grafisch zit deze game uitstekend in elkaar. Toegegeven, Minecraft - Pocket Edition Demo heeft geen special effects of spannende animaties. Toch loopt het spel lekker soepel, ondanks de grote wereld waarin je rondloopt.

Conclusie

Experimenteer je graag en houd je van spellen waarbij je moet bouwen, dan is Minecraft - Pocket Edition Demo het spel bij uitstek. Je begint met lege handen maar bouwt al gauw de meest wonderlijke gebouwen. Wanneer je eenmaal begint met Minecraft - Pocket Edition Demo is het heel moeilijk om er mee te stoppen.

Meeste download Actiespellen voor Android

Meer

Beoordelingen about Minecraft - Pocket Edition Demo

 • fabie<3

  door fabie<3

  "#knolpower#Softonic"

  softonic is so good i like this app my brother is addicted on this game its so fun and you are the bass i like to pla...   Meer.

 • "ja mestal"

  super cool en leuk en leuk om dingen te bouwen en een leuk pogama.   Meer.